Marcel's Green Soap

Marcel's historie

Marcel's Green Soap blev skabt af entusiasmen fra hollandske Marcel. Historien startede med en smart idé: Køkkenskabene var fulde af aggressive og kemiske produkter. Der måtte være en bedre måde at få et rent hjem og en sund planet. Både for planetens skyld, men også for Marcel's tre døtre som han ønsker får en fremtid på en mindre forurenet planet.
Dermed startede de tidlige eksperimenter med at skabe en miljøvenlig sæbe, der skulle dufte godt. Eventyret var begyndt. Marcel fandt en lille sæbefabrik i Utrecht i Holland, der kunne påtage sig produktion for ham. Før han vidste af det, havde han et skur fuld af Marcel's Green Soap, og sådan startede eventyret med disse lækre økologiske sæbeprodukter.

Genbrugsflasker
Ved at købe Marcel's produkter hjælper du med at stoppe den enorme produktion af plast og forhindre, at millioner af flasker ender et sted i en papirkurv, i havene eller ude i naturen hver uge. Det gør du, fordi flaskerne er lavet af 100% genanvendt plastik. Ved at bruge disse flasker samler vi mere plastik, end vi bruger. Glem ikke at smide flaskerne i plastikgenbrugsspanden, når du er færdig. Marcel arbejder altid for at sikre, at han kan holde sine tre løfter: Marcel’s Green Soap dufter vidunderligt, fungerer fantastisk og er miljøvenlig.